Are acoperișul nevoie de un sistem complet de învelitoare?

Are acoperișul nevoie de un sistem complet de învelitoare?

Decizia de achiziție a unui acoperiș nou va avea consecințe pe termen lung. Procedați cu maximă atenție și luați decizia corectă. Un acoperiș bun trebuie să ofere confort și siguranță pentru dumneavoastră și familie. Nu trebuie să vă faceți griji pentru infiltrații, condens, intreținere sau condiții meteo extreme.

O abordare sistemică combină componente de înaltă performanță -substraturi, țigle, accesorii, elemente de ventilație, pentru a crea un sistem complet de învelitoare pentru acoperiș. Avantajul unui sistem complet de învelitoare îl reprezintă sursa de producție unică care stă în spatele sistemului de învelitoare.

Atunci când componentele care fac parte dintr-un sistem complet de învelitoare sunt instalate, rezultatul este un acoperiș care funcționează mai bine și are o durată mai lungă de viață. Sistemul de învelitoare din țiglă metalică Wetterbest a fost dezvoltat pentru a fi o soluție completă de acoperiș.

Atunci când vine vorba despre lucrările pentru acoperișuri, care nu corespund cerințelor, majoritatea constructorilor și cumpărătorilor tind să cumpere elementele separat, adesea folosind un amestec de produse de la diferiți producători. Cu toate acestea, acest lucru nu este deloc o soluție potrivită, având în vedere modul de realizare a diverselor componente și calitatea lor diferită. În plus, achiziționarea componentelor pentru acoperiș de la diverși producători poate ridica în cele din urmă prețul învelitorii pentru acoperiș. Un sistem complet de învelitoare poate fi mult mai ieftin.

Pentru a discuta despre beneficiile unui sistem complet de invelitoare , trebuie sa stabilim ce este acoperisul…
De cele mai multe ori, cand ne gandim la un acoperis ne gandim la tigla, tabla, carton bituminos sau la materiale ceva mai exotice, sita, sindrila si stuf.
De fapt, aceastra este doar invelitoarea, o parte importanta a acoperisului, dar invelitoarea nu este un acoperis!

Elementele principale ale unui acoperiș sunt următoarele, structurate pe categorii funcționale:

  • învelitoare;
  • termoizolație;
  • bariera de vapori;
  • sistemul de drenaj (jgheaburi și burlane);

Toate elementele constitutive ale unui acoperiș formează un sistem complet de acoperiș… dacă se potrivesc!

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTĂ POTRIVIRE?

Să presupunem ca achiziționati învelitoarea, membranele, termoizolația și sistemul de drenaj de la comercianți și producători diferiți.
Un montator va realiza acoperișul folosind aceste materiale achiziționate de dumneavoastră.
Există riscul real ca produsele să nu funcționeze bine împreună, chiar dacă sunt de cea mai bună calitate. Să presupunem totuși că produsele se potrivesc și că montatorul nu face improvizații “ingenioase” bazate pe sârmă, ciocan și superglue.
Ce se întâmplă dacă aveți probleme cu acoperișul (infiltrații, drenaj prost, căderi de zăpadă, condens, etc.)?

Există nu mai puțin de 5 (cinci) părți implicate în acest conflict. Montatorul va da vina pe unul sau mai mulți producători (materiale proaste), producătorii vor da vina unul pe altul sau pe montator.
În orice caz, dumnravoastră veți fi cel care pierde!

Un acoperiș comercializat în sistem complet beneficiază de avizul producătorului și garanția comerciantului că toate părțile constitutive “se portivesc”.

Învelitoarea, membranele, termoizolația și sistemul de drenaj sunt părți integrate ale unui sistem complet funcțional, standardizat, verificat și garantat!
Acesta este SISTEMUL COMPLET DE ACOPERIȘ.

De asemenea, sistemul complet de învelitoare, dintr-o singură sursă, este o soluție mult mai bună și datorită garanțiilor pe termen lung pe care producătorul le poate oferi.

În prezent, Wetterbest oferă un sistem complet de învelitoare, de cea mai bună calitate, care include elemente de etanșare, sistem complet de drenaj, membrană anticondens etc., și o garanție pe măsura calității.

Pe site, găsiți toate informațiile necesare despre produsele oferite de Wetterbest și veți înțelege de ce merită să achziționați un sistem complet de învelitoare.

Obținerea tuturor materialelor de acoperiș dintr-o singură sursă are în mod evident avantaje, deoarece puteți fi siguri de faptul că toate produsele sunt compatibile, deoarece au fost proiectate și testate pentru a funcționa perfect împreună. Acest lucru face ca montarea acoperișului să se realizeze mult mai rapid, deoarece componentele se vor potrivi perfect. De asemenea, puteți fi siguri de performanța acoperișului pe termen lung. În plus, nu veți mai trebui să vă faceți griji în privința instalării.

Atunci când se montează o învelitoare trebuie să vă gândiți întotdeauna la siguranță. Acoperișul reprezintă o parte esențială a casei, de aceea trebuie să fie sigur. De asemenea, este important să respecte normele legale.

Folosind un sistem complet de învelitoare, de la un singur producător, veți putea să reduceți riscurile și să vă protejați casa, având în vedere că produsele montate etanș, vor respecta cele mai înalte standarde de calitate.

Când vine vorba de acoperișuri, proprietarii de case pierd adesea oportunitatea de a-și optimiza pe deplin casele. Cei mai mulți nu cunosc pașii și straturile diferite necesare pentru a construi un sistem complet de învelitoare. Există un număr de niveluri diferite care constituie acoperișul unei case. Dacă nu sunteți conștienți de toate aceste componente, atunci aveți șansa ca acoperișul locuinței voastre să fie compus din mai multe produse diferite, care nu se vor potrivi între ele. . Este important să nu achiziționați produse de la diferiți producători și să încercați să le îmbinați, pentru a completa acoperișul.

Prin achiziționarea unui sistem complet de învelitoare de la un singur producător, veți avea ocazia să vă optimizați pe deplin acoperișul și să vă asigurați o liniște totală.

Nu ați vrea să ieșiți dintr-o casă cu un acoperiș realizat dintr-un amestec de produse. Nu achizionați diverse produse crezând că acestea se vor potrivi și vor da un aspect plăcut casei, fiindcă nu va fi așa. Nu uitați că stilul contează întotdeauna.

Când decideți să alegeți un sistem complet de învelitoare, de la un singur producător, piesele individuale, atunci când sunt instalate corespunzător, se vor completa una pe alta. Când alegeți un astfel de sistem știți ce primiți și că totul se va potrivi și va rezista mai mult în timp.

Atunci când achiziționați un sistem complet de acoperiș, știți că fiecare piesă a fost construită pentru a funcționa perfect una cu cealaltă. Această siguranță suplimentară funcționează în favoarea dvs., deoarece compania este atât de încrezătoare în fiabilitatea acestui produs, încât vă va oferi o garanție mai mare la achiziționarea sa.

Sistemul complet de învelitoare este soluția ideală atunci când vine vorba despre acoperirea casei, întrucât toate piesele se vor monta mult mai ușor și mai rapid, fără să vă faceți griji din cauza apariției unor eventuale probleme

Sistemul complet de învelitoare marca Wetterbest reprezintă garanția calității și este soluția potrivită pentru o casă un aspect frumos și un plus de valoare.

Are acoperișul nevoie de un sistem complet de învelitoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button