Calitățile țiglei metalice Wetterbest

Calitățile țiglei metalice Wetterbest

V-ați îndeplinit în sfârșit visul? Ați reușit să vă construiți o casă, iar acum nu mai trebuie decât să o acoperiți? Vă doriți o țiglă de cea mai bună calitate pentru acoperiș, dar nu știți exact care este cea mai bună opțiune pentru casa voastră?

Ei bine, Texyda Rom vine cu opțiunea potrivită pentru voi ce poartă numele de Wetterbest. Țigla metalică Wetterbest face parte dintre produsele originale, de cea mai bună calitate, care au fost create pentru a înveli acoperișurile. Spre deosebire de țigla din ceramică care este și foarte grea și foarte fragilă, țigla metalică Wetterbest are durabilitate mare și poate fi folosită pentru orice tip de construcţie: case, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice.

Profilurile ţiglei metalice Wetterbest sunt concepute astfel încât să ofere siguranță contra inflitrațiilor prin etanşeitatea sporită spre deosebire de alte tipuri de țigle. De asemenea, ţigla metalică Wetterbest se comportă foarte bine la încercările mecanice.

Acest tip de țiglă de calitate superioară este realizată printr-o tehnologie automatizată care permite prelucrarea mecanică prin deformarea plastică la rece a oţelului prevopsit.

Este o țiglă metalică ce este caracterizată de rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, fiind compatibilă cu orice tip de construcţie. Are o greutate redusă, cântărind de 7-10 ori mai puţin decât ţiglele ceramice şi cele din beton. Este foarte variată din punct de cromatic şi în ceea ce privește dimensiunile și are o durată medie de viaţă de 50 de ani. În general, țiglele metalice au rezistență cuprinsă între 40-70 de ani.

Țiglele metalice Wetterbest sunt confecționate din materiale ignifuge. Substratul de oțel împiedică extinderea focului. Greutatea redusă a modulelor Wetterbest reduce riscul de prăbușire a acoperișului în caz de incendiu și asigură timpul necesar pentru intervenția pompierilor.

DE CE SE MERITĂ SĂ ALEGEȚI ȚIGLA METALICĂ WETTERBEST?

Deoarece casa voastră merită un acoperiș de cea mai bună calitate, iar țigla metalică Wetterbest este cea mai bună opțiune pentru acoperișul casei voastre. Este realizată din tablă de oțel zincat prevopsit, de calitate superioară de proveniență germană, poloneză, belgiană sau macedoniană.

Puteți alege dintre patru tipuri de țigle metalice Wetterbest: Clasic, Plus, Wind și Gladiator.

Datorită faptului că înălţimea ondulei şi înălţimea treptei dintre module sunt în cazul profilurilor Gladiator și Plus, peste media normală, țigla metalică Wetterbest are atât un avantaj estetic, cât şi unul de rezistenţă mecanică.

Acest tip de țiglă metalică este mult mai ușor decât cel ceramic și din beton și se obțin economii substanțiale din costurile de realizare a structurii de reziztnță și în plus are și un design foarte elegant. Există o gamă variată de culori. Puteți alege din peste 30 de nuanțe mate și lucioase.

Citeste si… Țigla metalică Colosseum Wetterbest, un profil de țiglă metalică ce răspunde nevoilor diverse

Ţiglele metalice Wetterbest sunt puternic rezistente la coroziune datorită straturilor de protecţie de pe ambele feţe (vopsea pe bază de poliester, strat pasivitor şi stratul de zinc), fiind concepute special pentru medii agresive. Prin urmare, sunt rezistente la ger, căldură şi grindină, oferind cel mai înalt grad de securitate. Mai mult, datorită canalelor de scurgere laterală de pe fiecare placă, sistemele de învelitoare WETTERBEST asigură o protecţie suplimentară în ceea ce priveşte pătrunderea apei. Rezistenţa la efectele mediului (intemperii, radiaţii ultraviolete sau coroziune) este garantată.

În cazul unui cutremur aceste țigle nu se vor desprinde de pe acoperiș. Siguranța este avantajul numărul unu în cazul unui cutremur. Țiglele sunt fixate în mod individual și este puțin probabil să se desprindă în timpul unui astfel de fenomen.

Țiglele se fixează orizontal în șipci. Acest lucru oferă integritate pentru întregul acoperiș și elimină problemele de scurgere care pot fi afecta și alte materiale de pe acoperiș.

De asemenea, se montează foarte ușor și pe orice fel de vreme, fără probleme. Se și întrețin foarte ușor.

Au o suprafață netedă care nu reţine umezeala, praful sau alte impurităţi, care sunt îndepărtate de ploaie. Acest lucru împiedică apariția mușchilor și mucegaiului.

Spre deosebire de țigla ceramică care este foarte fragilă și se poate crăpa ușor, țiglelele metalice Wetterbest nici nu se crapă, nici nu se sparg.

Aceste țigle se pot fi folosite atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări ale acoperișurilor existente. Sunt foarte ușoare, până la maxim 5 kg/mp.

Așadar, pentru un acoperiș durabil și rezistent este indicat să alegeți țigla metalică Wetterbest. După ce o veți folosi, vă veți convinge că această țiglă este mult mai fiabilă și mai accesibilă, datorită design-ului și stilurilor variate. De asemenea, vă veți convinge de durabilitatra sa, de performanța sa, de sustenabilitatea sa sau de costul competitiv.

Casa voastră acoperită cu țiglă metalică Wetterbest, nu va fi doar una elegantă, ci și una care va face față multor condiții meteo nefavorabile. În plus, datorită faptului că veți folosi o țiglă de calitate superioară, casa voastră nu va avea nevoie de reparații o perioadă lungă de timp.

Nu sunteți convinși de calitățile țiglei metalice Wetterbest? Achiziționați-o, acoperiți-vă casa cu ea și nu veți vedea că nu veți regreta niciodată alegerea făcută.

Calitățile țiglei metalice Wetterbest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button