Cum îmi aleg acoperișul potrivit pentru casa mea?

Cum îmi aleg acoperișul potrivit pentru casa mea?

Dacă te gândești să îți schimbi acoperișul, pregătește-te să alegi dintr-o gamă variată materiale despre care nici nu știai că există.

În acest articol vei afla câteva dintre sfaturile experților cu privire la modul în care îți poți alege acoperișul potrivit pentru casa ta.

Există diferite materiale pentru acoperiș, precum ardezie, șindrilă din lemn și cupru, care au rămas practic neschimbate de secole.

Dar, un număr considerabil de alte materiale pentru acoperișuri s-au alăturat acestora. Este vorba de fibră de sticlă și noi produse fabricate din ciment fibros, beton și materiale compozite din plastic. Cele mai multe dintre acestea au evoluat în ultimii ani. Au devenit mai durabile, se instalează mai ușor, iar costurile lor sunt mai mici. Toate acestea sunt caracteristici pe care și le doresc toți proprietarii.

Fiecare material are avantajele și dezavantajele sale. Trucul este să alegi din mai multe opțiuni, varianta cea mai bună pentru casa ta.

Există mai multe tipuri de acoperișuri. Din materiale naturale precum ardezie și lemn la produse create de om precum foi de metal și polimeri din plastic. În prezent, există mai multe tipuri și stiluri de acoperiș dintre care poți alege. Sunt mai multe ca niciodată.

În timp ce fiecare are avantajele și neajunsurile sale, toate acestea pot adăuga un element de design distinctiv casei tale. Trebuie doar să te decizi care este materialul potrivit pentru casa ta.

CARE SUNT FACTORII CARE TREBUIE LUAȚI ÎN CONSIDERARE CÂND ALEGI ACOPERIȘUL

Există mai mulți factori de care trebuie ținut seama când alegi acoperișul:

– Care este durabilitatea sa?

-Poate face față condițiilor de mediu precum incendii, furtuni?

-Este prea greu pentru structura acoperișului existent?

– Acoperișul este destul de înclinat?

– Se va potrivi cu stilul casei?

– Materialele sunt eco-friendly și reciclabile?

Acest tip de acoperiș este permis de Registrul de Autorizații în Construcții?

Și în final, care este prețul său? Cât de mult costă?

PRO ȘI CONTRA

Unele tipuri de acoperiș pot fi mai potrivite pentru casa ta decât altele. Factori cum ar fi șarpanta acoperișului și rezistența structurii ar putea limita opțiunile tale.

În general, este bine să alegi acoperișuri care sunt rezistente la condițiile de mediu.

Acoperișurile durabile sunt specialitatea celor de la Wetterbest și de aceea pe lângă un acoperiș cu adevărat rezistent, TEXYDA ROM SRL, partener Wetterbest oferă clienților săi și un acoperiș care îi protejează de intemperii, astfel încât te vei bucura de o atmosferă minunată în interiorul căminului tău.

Profilurile țiglei metalice Wetterbest sunt concepute special, pentru a feri casele de infiltraţii printr-o etanşeitate mare spre deosebire de alte tipuri de învelitori. Acestea se comportă foarte bine la încercările mecanice.

Țigla metalică Wetterbest este foarte rezistentă la acţiunea factorilor de mediu. De asemenea, este compatibilă cu orice tip de constructie, având o greutate specifică redusă. Aceasta este mult mai ușoară (7-10 ori mai puțin) decât cele ceramice și din beton. O poți găsi într-o gamă foarte variată de culori şi dimensiuni.

Texyda Rom Srl îți recomandă să alegi un sistem complet de acoperiș dintr-o astfel de țiglă metalică.

De ce? Fiindcă, deși metalul este mai scump decât celelalte materiale, este mult mai durabil și mult mai rezistent la vânt.

Materiale: Poate fi compus din oțel, cupru sau aliaj de zinc. Acoperișurile din oțel fie sunt acoperite cu un strat de zinc sau au un finisaj vopsit. Acoperișurile de cupru sunt montate neterminate, iar odată cu trecerea timpului capătă o patină verde de protecție.

Aspect: Disponibil în foi sau șindrile care se aseamănă cu alte materiale. Țigla metalică poate fi montată cu elemente de fixare ascunse sau la vedere.

Eco-Friendly: Poate fi realizată din materiale reciclabile și poate fi reciclată când este înlocuită. Absoarbe cu o treime mai puțină căldură decât celelalte țigle.

Durabilitate: Durabilitatea depinde de materialul din care este fabricată, dar în medie durata de viață este mai mare de 50 de ani.

Greutate: Ușoară, la grosimea de 0,5mm ajungand la aproximativ 5kg/mp

Șarpantă: Disponibilă pentru acoperișuri înclinate joase sau abrupte.

Foc & Vânt: Este rezistentă la foc și vânt.

Cost: Moderat (oțel zincat) mai scump (cupru).

Texyda Rom Srl îți oferă, de asemenea, și o gamă largă de produse, servicii și soluții pentru acoperișul tău.

Dacă această ofertă ți se pare atractivă, dar te gândești totuși la cost, trebuie să știi că prețurile sunt fără concurență. În funcție de ceea ce îți dorești ți se face gratuit o ofertă de preț, iar in caz că îți dorești un sistem complet, poți beneficia de până la 25%.

Montajul este realizat de echipe specializate și atestate profesional. Astfel, vei avea parte de cele mai bune servicii și nu vei regreta niciodată alegerea făcută.

Cum îmi aleg acoperișul potrivit pentru casa mea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button