Necesitatea membranei anticondens

Necesitatea membranei anticondens

Folosirea membranei anticondens pe acoperiș reprezintă întodeauna o metodă eficientă de rezolvare a problemelor cauzate de condens.

De asemenea, această membrană este o modalitate economică de rezolvare a condensului. Cine îți montează această membrană, nu trebuie să cumpere materiale adiționale.

Membrana anticondens este fabricată în asa fel încât o față este permeabilă la vapori (fața aceasta se montează spre astereală) iar cealaltă față este impermeabilă (această față trebuie să fie spre exterior) împiedicând întoarcerea umidității în structura materialelor de sub folie.

MEMBRANA ESTE REZISTENTĂ ÎN TIMP ȘI OFERĂ UN STRAT SUPLIMENTAR DE PROTECȚIE.

Odată montată are rolul de a regla procesul de condensare a vaporilor și de eliminare a acestora. Este astfel fabricată, încât nu permite apei să treacă. Apa care pătrunde pe sub învelitoare nu umezește căpriorii, nici termoizolația. Aceasta se scurge pe membrană, de-a lungul acesteia. Vaporii sunt eliminați prin membrană, în exterior, neadunându-se în termoizolație.

Este rezistentă la microorganisme, ciuperci, larve, insecte și mucegai.

Condensul pe acoperișurile neizolate este o problemă majoră în cazul clădirilor mari sau mici și provoacă serioase daune casei.

Condensul poate duce la deteriorarea bunurilor și materialelor depozitate. Poate înrăutăți capacitatea termoizolației, perturba activitățile din interiorul clădirii, deteriora acoperișul ( acesta poate îngheța, rugina poate apărea mai repede).

Membrana absoarbe condensul atunci când temperaturile exterioare scad, și eliberează încet umezeala înapoi în atmosferă, atunci când temperatura crește în timpul zilei. Aceasta are mult mai multe avantaje, deoarece este livrată astfel încât să se potrivească pe acoperiș și nu necesită achiziționarea de alte materiale suplimentare, cum ar fi placaj, pâslă etc.

Este foarte important de amintit că este nevoie de ventilație suficientă pentru a permite membranei să funcționeze în mod corespunzător. Ventilația la streșini și la coamă nu ar trebui să fie obstrucționată prin astuparea profilelor. Aceste puncte pot fi lăsate deschise sau pot fi închise. Apoi, un profil ventilat poate fi montat. Astfel, aerul poate circula prin aceste puncte, iar membrana își poate finaliza absorbția.

Adăugarea unei membrane anticondens în acoperiș reprezintă o metodă eficientă de a rezolva problema condensului în multe clădiri. Membrana anticondens este o soluție foarte bună pentru a preveni deterioararea acoperișului.

MEMBRANA ANTICONDENS CONTROLEAZĂ CONDENSUL

Atunci când temperatura și umiditatea ajung la punctul de rouă, umezeala se va prelinge pe partea inferioară a unui acoperiș de metal neizolat. În cazul în care există foarte mult condens, se vor forma multe picături de apă, care vor începe să curgă. Metoda tradițională de eliminare a condensului este izolarea acoperișului, astfel încât temperatura de pe foaia de metal să nu ajungă niciodată la punctul de rouă.

Citeste si… Calitățile țiglei metalice Wetterbest

Membrana anticondens Wetterbest oferă o izolație completă, de aceea ea este o soluție eficientă.

Această membrană are o serie de avantaje care merită reținute:

-Este caracterizată de o permisivitate ridicată și poate fi montată uniform pe toată suprafața.

– Este foarte rezistentă și nu există riscul de rupere sau deteriorare.

– Este rezistentă și la efectul dăunător al umidității.

– Împiedica vaporii evacuați şi transformați în condens să intre înapoi în astereală sau în termoizolație şi facilitează evacuare acestora către jgheaburi.

– Permite difuzia spre exterior (în spațiul dintre învelitoare-tabla şi astereala) a vaporilor din structura materialului termoizolant al acoperisului sau a căpriorilor (umiditate remanentăă) precum şi a vaporilor acumulați accidental în aceştia (din cauza unor deficiențe în executarea barierei împotriva vaporilor – altă folie care se montează pe interior şi protejează materialul termoizolant al acoperişului).

– Protejaza astereala, căpriorii şi materialul termoizolant al acoperişului de eventualele infiltrații de apă care pot ajunge sub învelitoare şi facilitează scurgerea acestor infiltrații către jgheaburi.

– Se montează foarte ușor. Acest lucru este un mare avantaj al acestei membrane.

Așadar, dacă vă doriți să vă protejați casa, să o feriți de umezeală, o soluție foarte eficientă o reprezintă membrana anticondens Wetterbest.

Texyda Rom Srl, partener Wetterbest, v-o pune la dispoziție la cele mai bune prețuri.

Folosind această membrană veți evita condensul, iar riscul de apariție a igrasiei va dispărea.

Această membrană are o mare capacitate de stocare a apei. Astfel, atunci când plouă nu vă va mai fi teamă că apa se prelinge și vă va distruge acoperișul.

Aceasta va acționa diferit în funcție de ce cantitate va fi folosită și de cât de înclinat este acoperișul. Datorită ei, casa voastră va fi în deplină siguranță.

Calitatea Wetterbest își va spune cuvântul, și nu veți regreta alegerea făcută.

Așa că, dacă vă confruntați cu astfel de probleme, cel mai bine este să îi contactați pe specialiștii Texyda Rom Srl, pentru a vă oferi toate detaliile cu privire la această membrană specială autoadezivă, care se lipește pe interiorul panourilor de acoperiș. Ea este extrem de utilă pentru orice clădire, fie mare, fie mică.

De asemenea, aceasta are mai multe densități, de aceea cel mai bine este să vă interesați înainte de o achiziționa.

Folosiți membrana anticondens Wetterbest, pentru a vă proteja acoperișul și implicit casa.

Necesitatea membranei anticondens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button