Țigla metalică Colosseum Wetterbest, un profil de țiglă metalică ce răspunde nevoilor diverse

Țigla metalică Colosseum Wetterbest, un profil de țiglă metalică ce răspunde nevoilor diverse

Oricine dorește să-și construiască o casă, iar casa este un vis pe care oricine ar vrea să îl transforme în realitate. Ani de zile oamenii muncesc din greu pentru a-și vedea visul cu ochii, iar atunci când dispun de banii necesari pentru construirea casei, își doresc să folosească cele mai bune materiale.

Un lucru făcut cu simț de răspundere va fi un lucru care va rezista în fața oricăror situații dificile. Odată construcția terminată, aceasta trebuie acoperită, pentru a o feri de ploaie, de zăpada si de alte intemperii.

Pentru învelirea casei s-au folosit de-a lungul timpul diverse tipuri de învelitori, din ceramică si beton. Acum însă este indicat ca, pentru acoperișuri, să se folosească în loc de țigla de ceramică, cea din metal.

Spre deosebire de cea din ceramică, care este foarte grea și foarte fragilă, țigla metalică este ușoară și mult mai rezistentă în timp, aceasta nefiind atât de sensibilă. Ea poate fi folosită pentru diverse construcții, pentru case, blocuri de locuințe, hale industriale, case de vacanță, etc.

În prezent, cea mai noua opțiune de țiglă metalică este cea Wetterbest Colosseum. Această este o țiglă de calitate superioară si vine să completeze gama de țigle metalice Wetterbest.

De se merită ca cei ce și-au construit case să și le învelească cu țiglă metalică Colosseum? Fiindcă acest tip de țiglă este zvelt și amplu, acest lucru facand ca apa să fie evacuată mult mai rapid de la nivelul acoperișului, iar zăpada să fie degajată mult mai ușor.

În plus, acest profil de țiglă este mult mai rezistent la diverse încercări mecanice la care este supus de-a lungul folosirii sale.

Spre deosebire de profilurile clasice, țigla Colosseum Wetterbest dispune de bază decupată pe contur, ceea ce duce la obținerea unei suprapuneri minime, fără a exista pierderi de material.

Texyda Rom are în portofoliu intreaga gama de țigle metalice Wetterbest (Clasic, Wind, Plus, Gladiator), precum si Wetterbest Click si o gama completa de table cutate trapezoidale. Din dorința de a oferi clienților profiluri din ce în ce mai performante, a introdus în portofoliul său un al cincilea profil de țiglă metalică. Este vorba despre țigla metalică Wetterbest Colosseum.

Țigla metalică Colosseum se deosebește de restul de țigle prin geometria panourilor. După cum deja am precizat, acest tip de țiglă este zvelt și amplu fiind inspirat din arhitectura Colosseumului de la Roma. Este o țiglă cu avantaje atât estetice cât și funcționale, astfel încât să răspundă nevoilor diverse care sunt mereu în schimbare.

Wetterbest Colosseum este un profil de țiglă metalică aparte, având în vedere că reunește eleganța și frumusețea antică a Colosseum-ului din Roma Antică. Acest tip de țiglă a fost creată din dorința de a surprinde clienții cu un produs care să răspundă nevoii de a-și acoperi casa cu un lucru de cea mai bună calitate.

Această țiglă se montează foarte ușor, iar în timpul montajului nu există riscul pierderii mari de material. Acoperișul va avea mai puține îmbinări vizibile, va fi uniform, economic și durabil.

În ceea ce privește design-ul, noul tip de țiglă metalica ia din eleganța țiglei ceramice cu care, dealtfel, se și aseamănă. De asemenea, dă acoperișului o notă tradițională datorită panourilor de țiglă care sunt simple. Colosseum se poate folosi și pentru construcții noi și pentru proiecte aflate în curs de renovare. Acestea trebuie să aibă o pantă de minimum 12°.

Un astfel de profil are o durată medie de viață de 50 de ani. Garanția variază însă în funcție de tipul de acoperire ales. Există trei tipuri de variante: cu aspect lucios, mat sau mat Storm. Pentru primul tip garanția este de 10 ani, pentru cel mat este de 15 ani, iar pentru cel mat Storm este de 35 de ani.

Profilul de țiglă metalică Colosseum se alătură celorlalte tipuri de țiglă Wetterbest premium (Plus, si Gladiator). Wetterbest face parte dintre puținii producători care pune la dispoziția clienților 5 tipuri de profile diferite de țiglă metalică, acest lucru dandu-le posibilitatea clienților să aleagă profilul cel mai potrivit pentru ei. Cine decide să aleagă profilul Wetterbest Colosseum trebuie să știe însă și câteva dintre caracteristicile sale tehnice.

Această țiglă metalica este realizată din oțel galvanizat la cald prevopsit, ArcelorMittal Germania, are o grosime de 0,5 mm – 0,6 mm, strat de protecție Zinc – 225 – 275 g/m² , etc. Celelalte caracteristici le puteți descoperi achiziționând această țiglă pentru acoperișul elegant al casei voastre.

Țigla metalică Colosseum Wetterbest, un profil de țiglă metalică ce răspunde nevoilor diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button