Țigla metalică WETTERBEST, un brand renumit în continuă creștere

Țigla metalică WETTERBEST, un brand renumit în continuă creștere

Wetterbest a produs de-a lungul timpului diferite tipuri de țiglă metalică, tablă cutată, accesorii pentru acoperișuri, soluții pentru acoperisuri plane. Wetterbest este un brand specializat in productia de sisteme pentru acoperișuri originale și unice.

Producția de țiglă metalică și accesorii Wetterbest este una dintre cele mai mari din România. Există două fabrici, la Băicoi (jud. Prahova) şi Podari (jud. Dolj). În aceste două fabrici lucrează aproximativ 250 de angajaţi.

În primele patru luni ale anului 2015, producătorul țiglelor Wetterbest s-a putut mândri cu o cifră de afaceri de 30 de milioane de lei pe primele patru luni ale anului, o cifră care a crescut cu 36% față de aceeași perioadă a anului 2014.

Cifra de afaceri din 2015 a fost de 150 milioane de lei, cu 35% mai mare decât în 2014, iar profitul a fost de 6,5 milioane.

Anul trecut, în 2016, cifra de afacere a Grupului Wetterbest a fost de 148 de milioane, consolidându-și profitul cu 12 milioane de lei. Cota sa de piață a fost de circa 15%. După cum se poate observa, brandul Wetterbest evoluează frumos, de la an la an, oferind clienților săi produse din ce în ce mai diverse și de calitate superioară.

Wetterbest poate fi considerat un leader local în industria sistemelor de acoperișuri. În prima jumătate a acestui an, a obținut o creștere a cifrei de afaceri cu 65%, până la 70 milioane RON în primul trimestru al anului și un profit consolidat de 7 milioane RON. De asemenea, vânzările au atins volume de 2 milioane de metri pătrați. Față de anul trecut, creșterea este de 40%.

În acest an, compania intenționează să investească 1 milion de euro, în special pentru achiziționarea de echipamente de ultimă generație, extinderea liniilor de producție și dezvoltarea infrastructurii. Obiectivul este susținerea unei creșteri constante anuale de două cifre față de media pieței.

Dragoș Irimescu, fondatorul Wetterbest, susține că realizările obține sunt o dovadă a deciziei foarte bune de a-l numi pe fiului său în funcția de director general. De asemenea, acesta a afirmat că de acum au posibilitatea de a se concentra pe dezvoltarea strategică a firmei și pe aplicarea viziunii de 20 de ani de experiență în domeniu.

Compania a început să exporte în Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Belgia și Franța. Compania estimează că în 2017 va exporta în jur de 100.000 mp în valoare de 1 milion de euro și estimează că în 2019 exporturile vor ajunge la 10% din cifra de afaceri totală. Polonia, Ucraina, Austria şi Germania ar putea fi următoarele țări în care Wetterbest să-și extindă exporturile.

Faptul că produsele Wetterbest sunt atât de apreciate de către consumatori, crește încrederea celor din fruntea companiei, care promit să transforme brandul într-unul din ce în ce mai puternic, capabil să ofere clienților produse de calitate superioară și totodată unice.

Cota de piața a acestui brand crește de la an la an, toate cifele indică acest lucru. Dar este și normal să fie așa, având în vedere calitatea produselor și faptului că Wetterbest este singurul producător din România care oferă consumatorilor cinci sisteme distincte pentru acoperișuri.

Orice dorește să-și acopere casa cu o învelitoare de calitate superioară, are posibilitatea de a alege între cinci tipuri de țiglă metalică originală, cu o longivitate mai mare decât cea a țiglei ceramice. Consumatorii pot alege între Wetterbest Clasic, Wetterbest Plus, Wetterbest Wind, Wetterbest Gladiator și Wetterbest Colosseum. Fiecare dintre cele cinci tipuri de țiglă au caracteristici diferite, pentru a se potrivi oricărui tip de construcție.

Țigla metalică Wetterbest poate fi montată atât pe clădiri noi, cât și pe cele aflate în renovare, iar casele sunt pe deplin protejate contra diverselor intemperii.

Așadar, dacă vă doriți un sistem de acoperiș de calitate superioară, intrați pe site și aflați mai multe detalii despre aceste tipuri de țiglă care pot da casei un aspect foarte frumos și o pot feri de intemperii. Profilurile de țiglă metalică Wetterbest sunt concepute pentru a vă proteja casa de inflitrații, acestea putându-se fixa etaș.

Pentru a va bucura de Timp fără Vreme într-o casă acoperită cu țiglă metalică Wetterbest, un brand cu renume în continuă creștere, puteti apela cu incredere la serviciile firmei Texyda Rom SRL, beneficiind de consultanta gratuita.

Țigla metalică WETTERBEST, un brand renumit în continuă creștere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button