Portofoliu

Portofoliu

Cu o vastă experiență în furnizarea de soluții complete pentru acoperișuri și sisteme fotovoltaice, Texyda Rom, are o echipă de profesioniști dedicați și calificați, care sunt pregătiți să ofere cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Pe partea de acoperișuri, am finalizat numeroase proiecte în care am furnizat acoperișuri de înaltă calitate și soluții de izolație pentru clienții noștri. De la proiecte rezidențiale până la proiecte industrial si am oferit soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client.

Pe partea de sisteme fotovoltaice, am finalizat o serie de proiecte mari și mici, în care am furnizat soluții complete de energie solară pentru clienții noștri. Aceste proiecte au inclus sistemul fotovoltaic pentru clădiri rezidențiale, industrial și alte proiecte de infrastructură.

De asemenea, suntem mândri să spunem că am oferit soluții personalizate pentru clienții noștri în ceea ce privește dimensiunea și configurația sistemelor fotovoltaice, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client.

În general, la Texyda Rom suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții și servicii pentru clienții noștri. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că fiecare proiect pe care îl finalizăm este de cea mai înaltă calitate și îndeplinește toate așteptările clienților noștri.

Derulează în sus
Call Now Button