Sisteme Fotovoltaice – Servicii

Consultanta

Consultanta GRATUITA in alegerea sistemului fotovoltaic, adaptat nevoilor, urmarind maximizarea randamentului investitiei.

Proiectare

La cerere oferim servicii de proiectare tehnica, adaptata fiecarui proiect – zona, conditii meteorologice, radiatie solara, totul bazat pe masuratori si calcule.

Instalare si punere in functiune

Utilizam exclusiv echipamente si materiale certificate, reputabile, care si-au dovedit fiabilitatea si eficienta pe parcursul anilor. Beneficiind de toate acreditarile necesare, putem pune in functiune sistemele solare fotovoltaice de orice capacitate, cu si fara stocare de energie, si oferim documentatia complet necesara clientului pentru a deveni prosumator sau producator.

Service atat in perioada de garantie, cat si post-garantie

Echipamentele pe care le oferim beneficiaza atat de garantie, cat si de suport tehnic. Decizia de a face tranzitia catre energie solara este una importanta, de aceea scopul nostru este de a asigura clientilor o utilizare de lunga durata a sistemelor, maximizand randamentul investitiei. In mod uzual, sistemele fotovoltaice au un grad foarte mic de interventii, fiind caracterizate prin fiabilitate si o lunga durata de exploatare in conditii optime.

Aveti intrebari?

Doriti sa primiti o cotatie sau doriti sa va consiliem pentru alegerea solutiei potrivite proiectului Dumneavoastra?

Derulează în sus
Call Now Button