Casa ta este în siguranță cu Wetterbest

Casa ta este în siguranță cu Wetterbest

Acoperișurile de metal au devenit cea mai populară alegere a oamenilor, deoarece acestea au multe avantaje în comparație cu celelalte materiale.

Dacă încă nu ești la curent cu beneficiile unui astfel de acoperiș, în acest articol îți vom oferi câteva informații despre acest subiect.

În plus, te vei convinge că locuința ta este în siguranță cu acoperișul din țiglă metalică, însă nu orice fel de țiglă, ci Wetterbest.

Spre deosebire de alte materiale, țigla metalică este foarte ușoară.

Plafoanele metalice cântăresc între 25 și 75 de kilograme pe metru pătrat, în timp ce celelalte materiale pot cântări între 350 la 450 kg pe metru pătrat.În plus, acest tip de acoperiș este ușor de instalat.

Materialul pentru acoperișurile metalice se distribuie în foi, plăci, sau plăci și dale. Acoperișul de metal este foarte eficient pe timp de ploaie sau vreme rea.

Rezistența este principala caracteristică a acoperișurilor metalice, deoarece acestea sunt capabile să reziste la foc, zăpadă, grindină, vânt, mucegai, insecte și putrefacție.

Acoperișurile de metal sunt excelente conductoare de căldură și reflectă razele soarelui. Metalul, de asemenea, reduce căldura de la amiază.

Vorbind de durabilitate, acest material poate rezista o lungă perioadă de timp. Acoperișul de metal Wetterbest are o durată medie de viață de 50 ani.

Unele țigle de metal, cum ar fi cele de cupru, oțel inoxidabil, aluminiu și zinc, pot dura peste 100 de ani.

Există țigle de oțel pentru acoperișuri moderne acoperite cu aluminiu și zinc, deoarece aceste două materiale sunt cele mai rezistente. În plus, costuri lor sunt mai mici.

Metalul a devenit materialul favorit pentru acoperișuri, deoarece nu necesită întreținere și este potrivit pentru cei care sunt preocupați de eficiența energetică.

Pe de altă parte, vorbind despre eficiența energetică, în special în domeniul mediului, acoperișurile metalice tind să devină cea mai bună alegere, deoarece acest material este ușor de reciclat.

Cele mai multe metale, în special aluminiu și cupru pot fi reciclate de mai multe ori și nu își vor pierde proprietățile care le dau valoare.

După cum se poate observa, există acoperișurile din metal au multe beneficii.

La fel se întâmplă și cu țigla metalică Wetterbest. Datorită acestor beneficii casa ta va fi mult mai sigură. În plus, există și alte lucruri care indică faptul că locuința ta este în siguranță cu Wetterbest.

După bine se știe, paletarul țiglei metalice Wetterbest este foarte mare. În el găsim atât culori mate cât și lucioase, rezistente la coroziune/ exfoliere.

Vestea bună este că de acum culorile mat 3D si mat-ul Quartz, vor benefici de garanție 30 de ani la coroziune/ exfoliere.

Iar Wetterbest Storm-ul, noul produs din portofoliu, de 0.65mm și de 0.55mm va avea 40 de ani garanție pentru coroziune/ exfoliere.

Datorită faptului că are o garanție extinsă, are o plasticitate foarte bună și este o soluție ideală pentru învelirea acoperişurilor.

Acest material are o calitate extraordinară datorită combinației dintre stratul de vopsea organică de 50 μm. Acest strat este flexibil, dar gros, şi se combină perfect cu substratul de oţel, cu o cantitate de zinc de 275 gr/mp.

Wetterbest Storm este un produs pentru acoperiș, cu vopsea care nu conține nici metale grele, nici crom, care ar putea avea un grad înalt de toxicitate. În plus, acest produs este din oțel inoxidabil.

Un alt atu al acestui produs este rezistența mare la razele UV, pe lângă coroziune și exfoliere.

Astfel extinzând aceste garanții dăm asigurări că Wetterbest este o opțiune excelentă pentru acoperișul tău.

Dacă încă nu te-am convins, iată și alte câteva motive pentru care ar trebui să alegi țigla metalică Wetterbest:

Este fabricată în întregime din materii prime de la cei mai importanți producători de oțel galvanizat, oțel zincat sau aluminiu și oțel pre-vopsit de pe piața UE, cum ar fi Arcelor Mittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.

Este de 7 până la 10 ori mai ușoară decât plăcile din beton și ceramică.

Țigla Wetterbest are un design elegant și este disponibilă într-o gamă largă de culori, peste 30 de nuanțe lucioase sau mate.

Țiglele metalice nu pot aluneca de pe acoperiș în caz de cutremur. Ele sunt rezistente la mediu, coroziune și radiații UV.

Sunt foarte rezistente la coroziune din cauza scuturilor de zinc și vopsea.

Ele sunt ușor de întreținut, suprafața moale nu reține umezeala, praful sau alt poluant. Acestea sunt preluate de ploaie. Prin urmare, nu apare nici mucegai, nici mușchi.

Datorită tehnologiei de producție și a materialului de fabricație, plăcile metalice Wetterbest nu se crapă sub acțiunea forțelor mecanice etc.

Texyda Rom este aici pentru a vă ajuta și ghida în alegerea acoperișului potrivit casei dvs.

Casa ta este în siguranță cu Wetterbest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button