Casa ta merită un acoperiș nou

Casa ta merită un acoperiș nou

Casa ta merită un acoperiș nou, și nu unul oarecare ci unul de calitate. Spune adio infliltrațiilor, zgomotului provocat de ploaie, câldurii care pătrunde în casă. Pune-ți un acoperiș nou!

Șindrile de calitate reprezintă o barieră protectoare a casei tale, te ajută să îți menții casa izolată în mod corespunzător și, eventual, să crești valoarea casei tale. Cunoscând tipurile de șindrilă existente poți descoperi modalitatea cea mai accesibilă și eficientă de a-ți acoperi casa.

Există mai multe opțiuni pentru acoperirea casei:

  • șindrilă bituminoasă
  • plăci de șindrilă
  • ardezie
  • șindrilă din lemn
  • șindrilă organică
  • șindrilă din fibră de sticlă
  • țigla de ceramică
  • țiglă de beton
  • țiglă metalică

Ţigla metalică, recunoscută pe piața de specialitate sub denumirea de tablă ondulată prezintă numeroase avantaje ce o recomandă în detrimentul structurilor materiale competitoare

Casa ta este una dintre cele mai mari investiții ale tale. Dar, pentru a-și menține valoarea, trebuie să ai grijă de ea, astfel încât să nu fie afectată de diverse probleme și să nu se uzeze mai repede decât este necesar. Montarea unui acoperiș nou este o problemă mai puțin îngrijorătoare. Problema apare atunci când trebuie să iei o decizie cu privire la ce tip de învelitoare să alegi.

Specialiștii în domeniul construcțiilor ne indică faptul că cea mai bună variantă este țigla metalică, având în vedere că durata sa medie de viață este de 50 de ani, iar odată montat, acoperișul din țiglă metalică, se întreține și foarte ușor.

În prezent, țigla metalică Wetterbest reprezintă o opțiune ideală pentru un acoperiș nou. Iată 3 motive pentru care casa ta merită un acoperiș nou din țiglă metalică:

1.Un acoperiș metalic durează mai mult

Casa ta merită un acoperiș din metal. Șindrilele bituminoase sunt populare dintr-un motiv: ele sunt ieftine. Pentru că sunt ieftine, majoritatea constructorilor vor opta pentru această variantă  la casele pe care le construiesc. Acest lucru înseamnă că, atunci când furtunile vor deteriora șindrilele, proprietarii caselor vor fi nevoiți să înlocuiască șindrilele decât să facă cheltuieli suplimentare pentru a pune o învelitoare nouă din metal.

Dar dacă vei monta un acoperiș metalic Wetterbest, acest acoperiș va rezista mai mult timp decât șindrilele bituminoase. Când furtunile vor face ravagii în jur, acoperișul tău metalic nou va fi intact. Șindrilele bituminoase în timp se vor deteriora, acoperișul tău metalic va rezista decenii întregi.

Dacă dorești un acoperiș care să dureze, poate mai mult decât trebuie, atunci ai nevoie de un acoperiș metalic.

2.Un acoperiș metalic arată mai bine

Șindrilele bituminoase arată bine o scurtă perioadă de timp după ce au fost montate pe acoperiș. Dar apoi încep să se deterioreze și să te enerveze. După un an sau doi, încet, încet nu vor mai ieși în evidență. Mulți oameni nu se gândesc la aspectul acoperișului. Însă acesta are un rol foarte important. Aspectul frumos al acoperișului dă valoare casei. În partea de sus a casei poți avea parte de o operă de artă.

Un acoperiș metalic este mai mult decât un acoperiș. Acoperișurile metalice Wetterbest odată montate arată uimitor. Tehnicile speciale de montare ale acoperișului contribuie la înfrumusețarea sa. Dacă vrei ca acoperișul tău să arate extraordinar, iar acasă să aibă un aspect incredibil, ai nevoie de un acoperiș nou din țiglă metalică de calitate germană.

3.Un acoperiș metalic te ajută să economisești bani

Logistic și financiar, acoperișul din sindrilă bituminoasă întruchipează cea mai la îndemână alegere. Și totuși, foarte puțini sunt proprietarii ce o aleg în continuare drept soluție fundamentală, tocmai pentru că exista dezavantaje legate de ventilația precară pe care o oferă între învelitoare și astereală. Mai mult decât atât, șindrila bituminoasă este considerată un material deosebit de inflamabil, aspect ce îndepartează din ce în ce mai mulți cumpărători chibzuiți.

Cei mai mulți oameni evită să folosească țigla metalică pentru acoperiș, deoarece cheltuielile inițiale sunt mult mari decât își pot permite. Dar, atunci când toți factorii sunt luați în considerare, acoperișul metalic va ajunge să coste mai puțin decât acoperișul de  șindrilă bituminoasă. Când montezi un acoperiș nou, unul metalic metalic bineînțeles, valoarea casei tale crește. Dacă vei decide să vinzi în următorii ani casa, acoperișul metalic va reprezenta un plus și îți va da posibilitatea să ceri un preț mai mare.

În următoarele decenii, valoarea acoperișului tău va crește de mai multe ori. În timp ce vecinii își vor înlocui acoperișurile, al tău va continua să dureze. Inițial poți plăti mai mult pentru acoperișul metalic, dar pe toată durata de viață a acoperișului vei plăti mult mai puțin decât dacă ai fi rămas cu cel din șindrilă bituminoasă.

Wetterbest oferă clienților săi acoperișuri metalice de cea mai bună calitate. Dacă vrei să economisești bani, investește într-un acoperiș nou din țiglă metalică marca Wetterbest și evită astfel să-ți faci mereu probleme cu privire la starea acoperișului.

Texyda Rom, partener Wetterbest, îți pune la dispoziție pe site toate informațiile necesare despre tipurile de țiglă metalică Wetterbest. Consultanții Texyda Rom îți oferă oricând orice informație ai nevoie despre țigla metalică Wetterbest. Contactează-ne!

Casa ta merită un acoperiș nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button