Ferestre de mansardă Velux

Ferestre de mansardă Velux

Folosirea de ferestre de mansardă într-o cameră are multe avantaje. Unul dintre avantajele acestor ferestre este că permit luminii soarelui să intre în cameră de deasupra capului ceea ce minimizează nevoia de lumină artificială.

Când în cameră intră mai multă lumină solară, camera este luminată în mod natural. Astfel, este diminuată dependența de corpurile de iluminat și se reduce în mod semnificativ factura la energie.

Dacă căutați mijloace pentru a reduce facturile la energie care sunt din ce în ce mai mari, folosirea de ferestre pentru mansardă este cea mai bună opțiune. Această opțiune poate reduce factura la electricitate cu până la 80% când sunt instalate corespunzător și utilizate cu succes.

Ferestrele de mansardă folosite în cameră au și alte avantaje precum:

Sunt ecologice. Spre deosebire de sistemele de lumină artificială, ferestrele de mansardă permit pătrunderea unei cantități mari de lumină solară, încălzesc camera și totodată permit și aerisirea foarte bine a camerei.

Acestea nu necesită o sursă de electricitate sau o sursă exterioară de electricitate. Ne oferă o doză de vitamina D. Deoarece lumina solară poate intra în cameră prin intermediul ferestrelor de mansardă, persoanele din cameră pot obține o doză sănătoasă de vitamina D, o vitamină vitală pentru dezvoltarea unor oase puternice și a unor dinți puternici. De asemenea, această vitamină ne ajută să avem un sistem imunitar sănătos.

Aceste ferestre permit aerului curat să intre în cameră. O fereastră de mansardă ventilată, un tip de fereastră care poate fi deschisă și închisă manual cu un par (prăjină), lanț, manivelă, nu permite doar luminii solare să pătrundă în cameră, ci și aerului proaspăt.

Când există o sursă de aer proaspăt în cameră, se poate recircula aerul prin ventilație. Ventilația va îmbunătăți calitatea aerului din cameră și va reduce nevoia de răcire a camerei prin metode artificiale. De asemenea, va reduce și costurile de răcire.

Montarea unor astfel de ferestre previne apariția mucegaiului. Lumina solară din cameră poate să reducă în mod natural apariția de organisme dăunătoare, în special mucegai, care apare în spații în care nu a pătruns lumina naturală a soarelui.

Ferestrele de mansardă cresc valoarea casei. Aceste ferestre de lux, ecologice, cu un design arhitectural durabil dau valoare casei. Casele cu astfel de ferestre tind să aibă prețuri mai bune decât cele cu ferestre obișnuite.

Dacă vă gândiți să vă construiți o casă luați în calcul montarea unor ferestre de mansardă care vă vor oferi o serie de avantaje importante.

Cea mai buna alegere în ceea ce privește acest tip de ferestre este fereastra de mansarda Velux. Velux este de peste 60 de ani compania lider în ferestre pentru acoperiș, datorită calității. Oferă un program complet de garanții și un serviciu tehnic amplu, care răspunde tuturor necesităților.

Sistemul Velux permite tuturor să se bucure într-un mod confortabil de spațiul cel mai atrăgător din casă, mansarda.

Sistemul exclusiv de deschidere cu clapetă de ventilare încorporată, oferă o ventilare eficientă, dând posibilitatea de creare la mansardă a unui mediul ideal de locuit.

Această firmă oferă o gamă amplă de produse. Datorită acestui brand libertatea de alegere este foarte mare. Se pot instala ferestre în mai bine de 10 dimensiuni diferite, cu suprafețe tratate diferit, care se armonizează cu casa.

Sunt realizate din componente care se adaptează la tipul de acoperiș al casei. Se pot acționa manual sau electric, după necesități.

De asemenea, există o gamă mare de accesorii disponibile. Velux oferă numeroase variante dotate cu extraordinarul sistem PickClick, care este mai ușor de instalat.

Ferestrele de mansardă Velux oferă posibilități infinite. Acestea pot fi montate pe acoperișuri cu panta cuprinsă între 15⁰ și 90⁰. În plus, acest model de ferestre poate fi montat în partea de jos a acoperișului.

Acest lucru îmbunătățește izolația termică și creează un aspect exterior mult mai plăcut.

Design-ul lor oferă în cameră până la 10% mai multă lumină naturală spre deosebire de alte ferestre de mansardă.

Dacă căutați o soluție perfectă pentru mansardă sau pod, alegeți ferestrele Velux!

Alegând o astfel de fereastră veți avea parte de cea mai bună calitate, care are 10 ani garanție.

Fereastra Velux este un produs sigur, performantă din punct de vedere termic, se închide etanș și respectă toate standardele europene.

În plus, alegând ferestre de mansardă Velux, veți consta că le-ați achiziționat la cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, iar specialistii Texyda Rom va pot acorda consultanta gratuita.

Ferestre de mansardă Velux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button