Sfaturi Utile

Sfaturi Utile

Pentru că într-adevar reprezintă o solutie optimă atât pentru constructiile noi, cât si pentru renovarea celor vechi, montarea constând într-un proces simplu si rapid.

Pentru că rezistena si greutatea mică fac din tigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare.
Tigla ceramică e grea iar acest lucru aduce după sine necesitatea unei capacităti portante mari a sarpantei. Pe un acoperis de 200 mp vei aseza o sarcină de peste 10.000 kg în cazul tiglei ceramice, fată de numai 1.000 kg în cazul tiglei metalice.
Pentru că structura necesară este usoară, cheltuielile totale ale construciei sunt foarte mult diminuate.

Si nu în ultimul rând, pentru că tigla metalică oferă o estetică deosebită, nu necesită cheltuieli de întretinere, nu formează muschi si are o longevitate mult mai mare decât tigla ceramică sau tabla zincată. Durata de viată poate depăsi 50 de ani.
De obicei ţigla metalică se livrează la dimensiunile necesare, cerute de client, totuşi dacă e nevoie de efectuat unele decupări suplimentare sau o tăietură de colţ, folosiţi instrumente admise (foarfeca de tablă, freza electrică, etc). În nici un caz nu folosiţi flexul sau alte unelte abrazive având turaţii mari de funcţionare, deoarece pot cauza înfierbântarea stratului de zinc care este protectorul principal al tablei, prin urmare deteriorându-l. Iar în cazul flexului, particulele abrasive fierbinţi pot cădea pe suprafaţa decorativă a ţiglei metalice deteriorând-o.

Oricât de atenţi am fi , este posibil ca în timpul lucrărilor de manipulare sau montare să deteriorăm puţin stratul decorativ prin aplicarea unei zgârieturi nesemnificative la prima vedere, dar care pot evolua în timp. De aceea toate zgârieturile apărute trebuiesc imediat prelucrate cu vopsea retuş pentru a evita orice posibilă problemă în viitor.

Sfaturi Utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button