Țigla metalică Wetterbest- o bună alternativă pentru renovarea acoperișului

Țigla metalică Wetterbest- o bună alternativă pentru renovarea acoperișului

Un acoperiș din țiglă metalică este mai ușor decât un acoperiș din beton sau argilă, mai durabil decât un acoperiș de șindrilă și este mai ușor de manevrat decât foliile ondulate. Este cel mai bun sistem de acoperișuri și unul dintre cele mai accesibile de pe piață. Wetterbest oferă o gamă largă de culori și stiluri.

În ceea ce privește livrarea, acoperișul din țiglă metalică este cel mai rentabil din punct de vedere al costului.

În ceea ce privește conținutul de carbon, acest tip de țiglă este realizat din oțel cu cel mai redus conținut de carbon de pe piață, ceea ce îl face mult mai prietenos cu mediul.

Design

Gama de profiluri, stiluri și opțiuni de culoare a țiglei metalice Wetterbest este una foarte variată, ceea ce o transformă într-o alternativă ideală pentru renovarea acoperișului.

De asemenea, Wetterbest oferă țiglă de cea mai bună calitate, cu durabilitate și rezistență excepționale la orice factor de mediu. Profilurile autentice proiectate și diferitele culori vă oferă opțiuni pentru a se potrivi stilurilor arhitecturale tradiționale și moderne. Atunci când renovați acoperișul, țigla metalică Wetterbest vă dă șansa să vă îmbunătățiți aspectul și valoarea casei voastre în doar câteva zile.

Durabilitate

Țigla metalică este cunoscută pentru durabilitatea, longevitatea și rezistența pe termen lung la vânt, grindină și foc.

Profilele de țiglă și accesoriile pentru acoperișuri sunt proiectate pentru a se interconecta și se suprapun pentru a rezista la vânt și la acțiunea diverselor elemente dure. Tehnicile moderne de fabricație ale Wetterbest sporesc această durabilitate oferind clienților un produs de acoperiș cu o durată medie de viață de 50 de ani.

Progresele în ceea ce privește durabilitatea se datorează îmbunătățirii tehnologiei. Wetterbest pune la dispoziția clienților țiglă metalică produsă printr-un proces tehnologic automatizat.

Prin acest proces se prelucrează mecanic prin deformare plastică la rece oţelul prevopsit, zincat, aluzincat ce provine de la cele mai importante laminoare europene , ale ArcelorMittal si anume Polonia, Italia, Macedonia, Belgia și Germania.

Noua tehnologie oferă un acoperiș robust care rezistă la diverse intemperii, radiații UV și coroziune, având o durabilitate mai mare decât celelalte produse de pe piață.

De asemenea, această țiglă oferă protecție maximă contra inflitrațiilor.

Datorită faptului că are o suprafață netedă, aceasta nu reţine umezeala, praful sau alte impurităţi. Când plouă acestea sunt imediat înlăturate. Astfel, nu există riscul apariției mucegaiului sau mușchilor.

Datorită tehnologiei de ultimă oră care este folosită la fabricarea țiglei, dar și a materialului utilizat, țigla metalică nici nu se crapă, nici nu se sparge.

Performanță

Fiecare țiglă metalică este fixată orizontal în laturi. Aceasta asigură integritatea întregului acoperiș și elimină problemele cauzate de vânt. Un acoperiș Wetterbest este proiectat astfel încât să nu existe niciodată astfel de probleme. El poate rezista la condiții extreme de vânt.

Un acoperiș din țiglă metalică este fabricat din materiale incombustibile, iar plăcile de acoperiș din oțel zincat pot fi folosite atât în construcții noi, cât și în renovări de acoperișuri. Sistemul de acoperiș metalic este un ansamblu de acoperiș neîncălzit „clasa A”. Asta înseamnă că este cel mai rezistent la foc.

Siguranța este avantajul numărul unu al acoperișului din țiglă metalică în caz de cutremur. Un sistem ușor de acoperiș face toate diferențele în cazul unui cutremur. Plăcile de acoperiș din oțel metalic sunt fixate individual, iar posibilitatea de a cădea prin tavan în timpul unui cutremur este mult mai mică.

Spre deosebire de țiglele ceramice sau de beton, țiglele metalice sunt de 7 sau 10 ori mai ușoare.

Plăcile metalice sunt 100% reciclabile. Țigla metalică Wetterbest este fabricată din oțel. Acesta este reciclat fără pierderi de calitate. Aceste beneficii au un impact enorm asupra durabilității globale a materialului de acoperiș din industria construcțiilor.

Un acoperiș metalic este mult mai ușor decât plăcile tradiționale de beton sau argilă și, prin urmare, nu au nevoie de suportul structural pe care aceste acoperișuri tradiționale îl necesită. Prin urmare, încadrarea poate fi mai ușoară, ceea ce duce la o manevrare mai ușoară și la economisirea costurilor de încadrare.

Plăcile metalice sunt ușoare și se instalează foarte rapid. Sistemul de acoperișuri Wetterbest este mult mai ușor de manevrat decât alte sisteme de acoperiș grele și foarte dificil de instalat.

Acest lucru permite ca acoperișul să fie instalat în condiții de siguranță și repede, în toate condițiile meteorologice.

În plus, TEXYDA ROM SRL, vă oferă un sistem de acoperiș din țiglă metalică WETTERBEST la prețuri fără concurență. Transportul acestuia este gratuit pe teritoriul României.

Așadar, după cum se poate observa există foarte multe motive care transformă țigla metalică Wetterbest în cea mai bună alternativă pentru construcții noi și acoperișuri renovate.

Țigla metalică Wetterbest- o bună alternativă pentru renovarea acoperișului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button