Țiglă metalică Wetterbest Plus

Țiglă metalică Wetterbest Plus

Pe zi ce trece portofoliul Wetterbest se lărgește din dorința de a oferi clienților în mod constant noi produse și soluții profesionale, care să răspundă nevoilor acestora și cerințelor din ce mai mari de pe piață.

Gama de produse Wetterbest este vastă, aceasta cuprinzând cinci profile de țiglă metalică, două tipuri de învelitori pentru acoperișuri plane, patru tipuri de tablă cutată, accesorii și borduri din tabla plană, sisteme de drenaj, membrane anticondens, elemente de fixare, ferestre de mansardă și scule de tinichigerie.

Acoperișul este o parte extrem de importantă a casei. Odată ce a fost montat are rolul de a proteja casa și toate lucrurile din interiorul acesteia contra diverselor intemperii.

Avansul tehnologiei a contribuit și la dezvoltarea diverselor tipuri de materiale, care mai de care mai performante, ce au permis construirea de case în diferite zone climatice.

Acoperișul este acea parte din case care se confruntă cu ploi, vânt, zăpada etc. De aceea, termoizolația trebuie să fie foarte eficientă și durabilă.

Așadar, dacă vă doriți un acoperiș cu o rezistență legendară, alegeți acoperișul din țiglă metalică Wetterbest. Puteți alege între cinci tipuri de țiglă. Unul dintre aceste tipuri este țigla metalică Wetterbest Plus (30 Plus și 25 Plus).

ȚiglaWetterbest Plus este prima țiglă metalică produsă în panouri mici în România. La fabricarea ei se folosește tablă din oțel de 0,5 mm. Este o tablă de cea mai bună calitate, achiziționată de la cei mai importanți producători de oțel prevopsit de pe piața europeană, începând cu Arcelor – Mittal Polonia și Germania.

Țigla Wetterbest Plus este acoperită cu un strat de zinc, ceea ce face ca protecția la coroziune să fie una mare. Modul în care sunt realizate profilele plăcilor acestui tip de țiglă precum și modul în care se montează, asigură o mare stabilitate acoperișului, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate. Acest tip de țiglă este disponibil în culori mate structurate și lucioase.

Oțelul din care sunt produse țiglele Wetterbest® Plus este stabil, rezistent și sigur. Grosimea sa este de 0,5mm.Țigla este profilată după modelul tradițional și este potrivită pentru clădiri noi sau renovate. Are o greutate mică, ceea ce nu afectează durabilitatea construcției. De asemenea, profilul său este simetric faţă de axa longitudinală şi se poate monta intercalat.

Ţigla metalică este incombustibilă şi nu influențează clasa de rezistenţă la foc a acoperişului. Poate fi folosită la realizarea acoperișului pentru construcţiile rezidenţiale, comerciale şi industriale.

Acest produs este neutru din punct de vedere biologic, ceea ce înseamnă că nu prezintă emisii radioactive şi nu este factor de poluare a mediului.

Țigla metalică Wetterbest Plus este un model bimodular (în 2 module), și poate fi transportată, depozitată, montată mult mai simplu decât în cazul profilului clasic.

Se poate monta în zig – zag (nu se mai întâlnesc în aceeași zonă 4 foi de țiglă metalică, ci doar 3 foi).

– Se poate monta indiferent de poziție, una sub/deasupra celeilalte, atât foaia din stânga, cât și cea din dreapta).

– Înălţimea treptei între module poate fi de 25 sau 30 mm, cea mai înaltă de pe piaţă, din care rezultă o rezistenţă mecanică sporită şi un aspect UNIC.

– Design-ul său este unul elegant.

Panourile de ţiglă metalică se montează pe structura acoperișului după ce a fost montat sistemul de drenaj al apei pluviale (jgheaburile). De obicei, aceste panouri se montează de la dreapta la stânga și de jos în sus.

Țigla vine montată pe niște șipci dispuse vertical și orizontal, pentru ca spațiul de sub învelitoare să fie bine ventilat. Elementele sistemului de acoperiș sunt fixate cu șuruburi autoforante cu dimensiunile (4,8 x 35 mm), respectiv (4,8 x 20 mm).

Caracteristici tehnice Ţiglă Metalică Wetterbest® Plus

Materia primă folosită la fabricarea ei este oţelul galvanizat la cald prevopsit.

Grosimea -0,50 mm – 0,55 mm

Stratul de protecţie Zinc-225-275 g/m²

Stratul de protecţie vopsea-poliester lucios 25 µm, poliester mat 35 µm, poliuretan mat 50 µm

Culorile-Conform paletarului

Lungimile panourilor – treaptă 25-375-2475mm

Lungimile panouri bimodulare şi unimodulare – treaptă 30-375-725mm

Lăţimea utilă a panoului de țiglă-1150mm

Lăţimea totală a panoului de țiglă-1210mm

Lungimea pasului țiglei-350mm

Înălţimea ondulei țiglei-20mm

Înălţimea treaptei între pași-25mm/30mm

Distanţa la şipcuire-350mm

Panta minimă la montaj-16⁰

Garanție

Garanţia depinde de aspectul tablei. Astfel:

-10 ani pentru tabla cu aspect Lucios

-15 ani pentru tabla cu aspect Mat

-30 ani pentru tabla Mat 3D / Quartz

-40 ani pentru tabla Mat Storm

Țiglă metalică Wetterbest Plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button