Avantajele invelitoarei de metal – Wetterbest Click

Avantajele invelitoarei de metal – Wetterbest Click

Când vine vorba despre înlocuirea acoperișului, învelitoarea metalică este întotdeauna o opțiune viabilă. Este ideală pentru case care au acoperișuri plate dar si în pantă oferind o durabilitate mare.

Când alegeți între învelitoarea de metal și alte tipuri de învelitori, trebuie să fiți pe deplin conștienți pe ceea ce dați banii.

Înainte de a decide să vă cumpărați o învelitoare de metal, ar trebui să vă consultați cu un expert, dar iată unele din elementele de bază ale sistemelor învelitorilor de metal pentru acoperiș. De asemenea, iată și câteva din avantajele acestui tip de învelitoare.

Diversitate mare de tipuri de învelitori de metal

Unul dintre principalele beneficii ale învelitorii de metal este cantitatea de opțiuni din care puteți alege. Staniu, zinc, aluminiu, cupru și oțel galvanizat. Toate aceste opțiuni de metal sunt potrivite pentru acoperișuri. Dintre acestea aveți posibilitatea să o alegeți pe cea mai potrivită.

Acest lucru vă permite să personalizați acoperișul în funcție de durabilitate, de stil și de prețul pe care îl doriți.

Majoritatea celorlalte opțiuni pentru acoperiș nu oferă o așa mare varietate.

LONGEVITATE ȘI DURABILITATE

Principalul factor de care țin cont proprietarii caselor când caută o opțiune pentru acoperiș implică longevitatea și durabilitatea. Toți vor ceva care să reziste testului timpului și să dureze.

S-a descoperit că învelitorile de metal rezistă între 40 și 70 de ani, dar depinde de materialul din care sunt făcute. Acestea rezistă mai mult decât învelitoarea tradițională din asfalt, a cărei rezistență este de doar 10-15 de ani.

Acest lucru face ca acoperișul de metal să fie o opțiune mai bună pentru proprietarii care țin cont de longevitate.

Acoperișul de metal rezistă la vânturi puternice și este un tip de acoperiș elastic. Nu trebuie să vă faceți probleme cu privire la întreținere.

ENERGIE ȘI SIGURANȚĂ

Un acoperiș de metal este un tip de acoperiș eficient din punct de vedere energetic, deoarece reflectă căldura solară și va minimiza căldura care pătrunde în casa voastră.

De asemenea, dacă veți folosi o astfel de învelitoare, aceasta vă va ajuta să vă mențineți casa și răcoroasă. Prin urmare, costurile de pe urma folosirii aerului condiționat se vor reduce.

SPERANȚA DE VIAȚĂ

Unul din avantajele fundamentale ale acoperișului de metal este speranța de viață extinsă. Când o învelitoare de metal este corespunzător instalată, vă puteți aștepta să dureze cel puțin 50 de ani. Majoritatea producătorilor oferă o garanție de 10-15ani iar pe unele tipuri de otel, chiar si de 30 de ani.

Acoperișul ar trebui efectiv să izoleze casa de apă, zăpadă, insecte, mucegai și putregai. Șindrilele grele vor rezista, de asemenea, vânturilor puternice și focului. Acoperișul din metal nu va lua foc în cazul unei lovituri de fulger.

Citeste si… Ghid de montare a țiglei metalice- Partea IV

Fiind rezistente la foc, învelitorile de metal sunt probabil cea mai bună opțiune. Acestea sunt rezistente la foc deoarece sunt complet non-combustibile. Ele au grijă de siguranța familiei voastre și de integritatea structurală a casei voastre. De aceea merită să investiți într-o învelitoare de metal.

GREUTATE

Învelitoarea de metal este foarte ușoară, în special în comparație cu țiglele tradiționale pentru acoperiș precum cea de argilă, beton și ardezie, care necesită o întărire suplimentară și încadrare pentru sprijin. Învelitoarea de metal exercită mai puțină presiune asupra cadrului și structurei casei, datorită faptului că este mult mai ușoară decât celelalte învelitori.

Instalare

Materialele pentru acoperișul de metal sunt adesea furnizate în panouri multi-secționate, astfel că procesul de instalare este mult mai rapid decât în cazul folosirii de țigle individuale pentru acoperiș.

Având în vedere că materialul în sine este atât de ușor nu va fi nevoie de foarte multă forța de muncă pentru a-l instala.

STIL

Importanța stilului și a bordurii nu ar trebui trecută cu vederea. Șindrilele de metal sunt oferite într-o mare varietate de mărimi, forme, texturi și culori. Nu contează ce preferință aveți, puteți găsi o învelitoare de metal potrivită pentru casa voastră.

Specialistii Texyda Rom, recomanda un tip de învelitoare de metal si anume Wetterbest Click, potrivit in locurile unde trebuie pastrata arhitectura istorica a zonei si unde panta este mai mica de 14grade si nu se poate monta tigla metalica.

Această tablă se montează rapid și ușor, are panouri cu șuruburi cu prindere ascunsa, preprofilare longitudinală cu scopul de a crește rigiditatea acoperișului.

Acest tip de tablă permite execuția acoperișului cu panta de min. 8grade.

Panourile de acoperiș realizate dintr-o astfel de tablă cu îmbinare click reprezintă atât o soluție modernă, cât și o alternativă rapidă pentru acoperișul tradițional.

Tabla prefălțuită Wetterbest Click poate fi utilizată pentru a acoperi case rustice sau obișnuite care au acoperiș normal. De asemenea, poate fi folosită pentru case ce au nevoie de renovare, dar și pentru cele noi.

Datorită faptului că această învelitoare este metalică poate fi folosită pentru clădiri cu înclinație mare. Panourile Click sunt elegante și durabile, și pot fi achiziționate în două variate, lucioasă sau mată.

Așadar, dacă aveți nevoie de o învelitoare pentru casa de vacanţă, pentru o clădire publică,  cu utilitate comercială şi industrială, etc., optați pentru Wetterbest Click.

Avantajele invelitoarei de metal – Wetterbest Click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
Call Now Button